January 29, 2010

Giveaway Sempoi!!

Wah, ni de lagi 1 giveaway sempoi drp Pn penganjur Ms Oya..So klik SINI utk view detail ye..

syarat2:
  1. mcm biasa kalau nak join wajib jd follower AKU coz hanya follower je yang layak okies...
  2. sunat follower BLOG CONTEST aku
  3. hehehe korang addlah blog aku yang cun ni kat blog korang
  4. letak banner kat mane ko nak letak
  5. buat sikit entry sal giveway ni...(simpe dah lera)
  6. then korang list post entry yang korang buat kat http://oya-contest.blogspot.com/2009/11/perserta-giveway-aku.html (klik okies)
  7. siap...
Hadiah dia best gak even sempoi.. So, Ms Oya..kalu leh, saya nk Tabung patung tu..leh ganti tabung Yusra yg xbpe cute tu..hokhokhok

2 comments:

oYa said...

salam nur...dah terjah..bereh mekaceh & good luck ok

nurKN said...

thanks oYa bb dh terjah..thanks!