January 18, 2010

Happy Faces at Playground Contest

Kali ni kite nak promote contest“Happy Faces at Playground Contest”..


Nama : Nur Yusra Bariyyah
Hubungan : Anakku yg excited!

Umur : 1tahun 4bulan

D.O.B : Sep 2, 2008


Syarat-syarat penyertaan:
  1. Mesti menjadi follower kepada Mama Syafi & Little World Gallery.
  2. Letakkan link Mama Syafi & Little World Gallery di dalam bloglist anda.
  3. Letakkan banner “Happy Faces at Playground Contest” Mama Syafi & Little World Gallery beserta link di side bar blog anda.
  4. Pastu, letakkan gambar kanak-kanak di playground. Pastikan hanya satu gambar sahaja yg dimasukkan.
  5. Mention nama kanak-kanak, pertalian dgn kanak-kanak, umur dan tarikh lahir di bawah gambar.
  6. Sila tinggalkan link contest anda di bahagian comment. Link yg ditinggalkan di shoutbox tidak akan dilayan ok.

Perhatian:

  1. Gambar mestilah menunjukkan suasana di playground, sama ada di shopping complex, kat playground luar, atau permainan berbayar pun ok. Permainan mesti yg stand still. So, basikal tak boleh ok.
  2. Umur kanak-kanak yg layak ialah antara 1-4 tahun.
  3. Kanak-kanak itu mestilah ada pertalian saudara tak kisah lah sama ada anak, anak sedara, adik atau cucu pun boleh (kalau ada la kan..). Anak jiran, anak kucing, anak tekak tu sume tak boleh ok.
  4. Calon yg tak memenuhi syarat akan disqualified. So, sila pastikan semua syarat dipenuhi.
  5. Tarikh akhir contest adalah pada tarikh birthday anak aku, Syafi yg ke-2 tahun iaitu 19/2/2010 pukul 10.10pm.
  6. Pemenang akan dipilih berdasarkan gambar yg paling happy di playground.
  7. Keputusan adalah muktamad. Sebarang komplen dan surat menyurat tidak akan dilayan.
mmm..kalu dh tlg promote kan ni, agk2 dpt kredit lebih x puan penganjur?hehehe..

Regards.

2 comments:

adda said...

SALAM TERJAH. opss sorry tercaps lock plak.

dh check dh sumer.. comelnyer yusra. nampaknyer penyertaan sume lengkap n diterima. good luck ye.. promo tu mmg bagus utk kesihatan tp sori xde la markah lebih hehe

nurKN said...

hee..kite guro je..xde seyes pun..kuikuikui