September 2, 2010

Hobi baru ke ni??..ke copy cat??

siap request urut sambil layan elmo..

Ni kisah anak dara ku..dah pandai demand suh wat something untuk dia..So, adela 1malam tu..time dia nak tido..(tapi xde pun sharply tido ikut time) agak lepas dah penat main tendang2 bola, dia pun naik atas tilam..molek je baring sebelah...

Tetibe.... ibu..nak urut...sini..yang sini pun..Aikkkkk..ni dah terbalik kot..selalu ayah dia yang mintak urut belakang lenguh2..Ni si Yusra pun dah pandai nak lenguh2 gak ke?? Nur pun urut je la sambil picit2 kat belakang badan dia..

Auww..auww..bunyi Yusra kena urut padahal ibu dia nih picit pun cam xpicit..Alahai..leh tahan gak dia nih..try picit peha dia lak..Uishh, lagi kuat auww2 dia tuh..ceh, kelakar je Yusra nih..

Lately, Yusra pun macam extremely upgrade her skills-nyanyi, counting, playing..naik turun tangga sndri pun dah pandai. Pepun, kalau Yusra dah pandai baca nanti..ibu harap Yusra dapat baca N3 ni dan tau yang Ibu amat2 sayang pada Yusra..Sayang Yusra selalu..

Love Yusra soooooo much!!!

n.b:Harini birthday Yusra...Yeay!!!! Selamat Hari Jadi yang ke-2..

1 comment:

Lizzie Yasmin said...

alahai ngada - ngada nya.. kecik2 dah pandai....